MUĞLA / MENTEŞE - Menteşe Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu

Mrt

Erasmus+ Programı Portekiz, Polonya , Litvanya ve Romanya dan ortak okullarla birlikte gerçekleştirilmekte olan ERASMUS+   KA210-SCH PROGRAMI “DIGITAL SHARING” ve “ DIGITAL APPLICATION CHANGE” adlıERASMUS PROJESİ  mizin Polonya, Romanya, Polonya ve Litvanya hareketlilikleri sonrası edinilen bilgi ve tecrübeler okulumuz öğrencileri ile paylaşılmıştır

Mrt

Erasmus+ Programı Portekiz, Polonya , Litvanya ve Romanya dan ortak okullarla birlikte gerçekleştirilmekte olan ERASMUS+   KA210-SCH PROGRAMI “DIGITAL SHARING” ve “ DIGITAL APPLICATION CHANGE” adlıERASMUS PROJESİ  mizin Polonya, Romanya, Polonya ve Litvanya hareketlilikleri sonrası edinilen bilgi ve tecrübeler okulumuz öğretmenleri ile paylaşılmıştır.

Mrt

Erasmus+ Programı KA210 SCH projemiz kapsamında okulumuza Polonya , Litvanya ve Romanyadan gelen öğretmenlerimiz okuluzdan HTML eğitimlerini başarılışekilde bitirdiler. Eğitimleri sonrası ortak okul öğretmenlerimize sertifikaları verilmiştir.

Mrt

Erasmus+ Programı KA210 SCH projemiz kapsamında okulumuza Polonya , Litvanya ve Romanyadan gelen öğretmenlerimiz Menteşe Belediyesini ziyaret ettiler. Menteşe hakkında Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ ten bilgi aldılar.

Mrt

Erasmus+ Programı KA210 SCH projemiz kapsamında okulumuza Polonya , Litvanya ve Romanyadan gelen öğretmenlerimiz HTML eğitimleri sonrasında kültürel gezilere katıldılar. Muğlamızın güzelliklerini ve kültürünü tanıma fırsatı buldular.

Mrt

Erasmus+ Programı KA210 SCH projemiz kapsamında okulumuza Polonya , Litvanya ve Romanyadan gelen öğretmenlerimiz Menteşeİlçe Milli Eğitim Müdürlüğünüziyaret ettiler. Menteşe İlçemizde gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü  den bilgiler edindiler.

Mrt

Erasmus+ Programı KA210 SCH projemiz kapsamında Polonya , Litvanya ve Romanya ortaklarımızın öğretmenleri HTML eğitimi için okulumuzda  4 gün boyunca eğitim almışlardır.

Mrt

Erasmus+ Programı KA210 SCH projemiz kapsamında Polonya , Litvanya ve Romanya ortaklarımızın öğretmenleri HTML eğitimi için okulumuza gelmişlerdir. 4 gün boyunca okulumuzda eğitim alacaklardır.

Mrt

Erasmus+ Programı Fransa, Portekiz, İtalya, Polonya , Litvanya ve Romanya dan ortak okullarla birlikte gerçekleştirilmekte olan ERASMUS+   KA210-SCH PROGRAMI “ DIGITAL SHARING” ve “ DIGITAL APPLICATION CHANGE” adlı ERASMUS PROJELERİ okulumuzun MEB Eğitim Kurulları ve Zümreleri yönergesine göre toplanan  sene başı Öğretmenler Kurulu toplantısında Fen Bilimleri öğretmeni Hüseyin DEMİRCAN tarafından

okul öğretmenlerimize  proje hakkında bilgilendirilme yapılmıştır.

May

Müdürlüğümüz, Erasmus 2020-1-BG01-KA201-079274  Maker schools: Enhancing Student Creativity and STEM Engagement by Integrating 3D Design and Programming into Secondary School Learning projemiz kapsamında, Final Toplantısı gerçekleşti. Final toplantısında projenin web sitesi, proje çıktıları tanıtıldı. Öğretmen ve öğrencilere yönelik workshopta 3D yazıcı ile örnek uygulamalar gerçekleşti. Konferansa Öğretmen ve öğrencilerden 40 kişi katıldı.

May

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen okulumuzun da dahil olduğu 2020-1-BG01-KA201-079274 -  MAKER SCHOOLS  ERASMUS+ Projesi  kapsamında proje süresince 36 öğrencimize 3D yazıcı uygulamaları ve çizim programı(TINKERCAD) dersleri verildi. Derslerimiz Mayıs 2023 sonuna kadar devam etmektedir. Proje kapsamında okulumuza alınan 3D yazıcımızı kullanarak ürünlerini ortaya çıkarmaya devam etmektedirler.

Kas

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmeni Hüseyin DEMİRCAN koordinatörlüğünde, Slovenya Davorin Jenko Primary okulundan 31.10.2022-04.11.2022 tarihleri arasında (Erasmus-Job shadowing Mobility İD: 2021-1-SI01-KA121-SCH-000011463) okulumuza 4 öğretmen Erasmus+projesi kapsamında öğrenme hareketliliği gerçekleştirmişlerdir. Slovenyalı öğretmenlerimiz STEM, BİLGİSAYAR ve FEN labaratuar ders ve etkinliklerinin yanında ;ilimizin doğal güzelliklerini ve kültürünü yerinde tanıma fırsatı bulmuşlardır.